Контактна Форма


В случай, че желаете да попитате нещо по-специфично във връзка с нашата дейност по изкупуване на коли за скрап в София и страната можете да ни пишете през формулярът за контакти по-долу в тази страница.

Връзка с нас


  • ул. „капитан Любен Кондаков“ 1А София
  • 0882 806 399
  • 24 часа на ден 7 дни в седмицата

Добре дошли на нашата страница за контакти, където ще разберете кои са начините да осъществите връзка с нас. Тук ще намерите всички необходими контактни данни и информация, които да използвате при нужда за връзка с нас.

Нека първо ви припомним каква е нашата дейност и какво услуги предлагаме. Ние специализираме в изкупуването на коли за скрап, черни метали, цветни метали, акумулатори и други части на превозни средства.

Към нашите услуги е включено извозване на старият автомобил и металите. Преди това обаче осъществяваме експертна оценка на изкупуваните черни или цветни метали или превозно средство, за да можем да ви предложим най-добрата оферта, която да удовлетвори и двете страни.

Повече информация относно нашите услуги може да намерите на началната страница.

Как да се свържете с нас

Ние предлагаме няколко начина за връзка с нас, които обединяват всички разпространени методи за контакт.

Знаем, че всеки човек се чувства удобно чрез различен начин на комуникация. Някои хора предпочитат директно да позвънят по телефона, за да могат да получат нужната информация бързо и точно.

За други комуникацията по имейл е много по-удобна, защото разполага с възможност да премислят отправената оферта и да върнат отговор в удобно за тях време.

Позвънете ни на посочения телефонен номер

На тази страници сме посочили основният телефонен номер за контакт с нас. При нуждата от бърза информация относно изкупуването на кола за скрап, черни и цветни метали или акумулатори, може да позвъните на 0882 806 399.

Обадете ни се, за да разговаряте с представител на нашата фирма, който в детайли ще ви обясни услугите ни и ще отговори на вашите въпроси.

Попълнете формата за контакт

За тези от вас, които предпочитат да изпратят имейл, може да го направите по всяко време чрез попълването на контактната форма, която е посочена в тази страница. За целта трябва да предоставите вашият имейл адрес, имена, телефон и темата на вашият имейл.

След това опишете от каква информация се нуждаете и не се притеснявайте да зададете всички въпроси, които ви вълнуват. Може да очаквате отговор в най-скоро време, след като получим и обработим вашето запитване.

Посетете ни на физически адрес

За някои хора осъществяването на жив контакт е най-важно, за да се доверят и да решат да използват определени услуги. Ако сте от тези хора, то винаги сте добре дошли в нашия офис, който се намира на ул. „капитан Любен Кондаков“ 1А София.

Така заедно и лице в лице ще можем да обсъдим детайлите по вашата заявка и да организираме изкупуването на коли за скрап или желязо от посочен от вас адрес в удобно за вас време.

Свържете се в нас 24 час 7 дни в седмицата

Ние предлагаме услугите по изкупуване на коли за скрап, желязо, черни метали, алуминий и цветни метали без почивен ден. Може да разчитате на нашата бърза реакция 24 час 7 дни в седмицата.

С удоволствие ще отговорим на всички ваши въпроси, предложения или запитвания, свързани с изкупуването на коли за скрап. Ние ценим вашето мнение и се стремим да предоставим най-доброто обслужване на всеки клиент. В контактната форма може да оставите и обратна връзка за качеството на нашите услуги.