изкупуване на желязо

Ние сме се прицелили в амбициозната цел да изчистим големите градове от всички изоставени и неизползвани автомобили, на които вече им е дошло времето да бъдат бракувани. Търсим такива коли и сме готови да платим за тях най-добрата възможна цена в България.

Процесът по изкупуване на желязо

Има два начина за изкупуване на желязо – да се обадите и да поръчате организирането на транспорт от ваш адрес, или да транспортирате желязото до депото ни до ж.к Дружба, София.

Ако се намирате извън границите на София, нашите мобилни екипи могат да откликнат на вашето обаждане в рамките на 1 ден, като също така предлагаме други услуги свързани с извозването на метали и железа.

Изплащането на общата сума при изкупуване на големи или малки количества желязо или коли за скрап, се случва на ръка, след измерване и сортиране на желязото според неговия вид.

Ако разполагате с голямо количество желязо можете да ни се обадите, за да ангажираме една от нашите мобилни групи и подобаващ транспорт, за да улесним процесът по разчистване.

Как се определят цените за изкупуване на желязо

Цената за изкупуване на желязо е диктувана от няколко основни фактора, в това число глобалната цена на желязото, търсенето, както и наличните договори за предоставяне на пречистена суровина.

Тъй като имаме множество текущи договори за предоставяне на пречистена суровина на множество пътностроителни и промишлени предприятия, ние можем да ви предоставим най-добрите цени на пазара.

Цената при изкупуване на желязо е също така определена от нейното състояние – добре запазеното желязо, без белези от дълбокопроникваща оксидизация (ръжда) е с по-висока стойност.

Желязото с висока степен на оксидизация, и силно присъствие на железен оксид (ръжда), се изкупува, но на по-ниска цена от по-висококачественото желязо.

Какви услуги по изкупуване на железа предлагаме

Ние предлагаме и специализирани услуги по транспорт на индустриално оборудване, конструкции, ферми и обемисти товари от индустриални зони в цялата страна.

За обслужването на подобен вид проект, е нужно да бъдем информирани предварително, за да можем да гарантираме пълния капацитет на изпратените мобилни групи.

Цената на специализиран труд и тежкотоварен транспорт се определя в зависимост от обема на работата, като в цената на услугата се включва и цената на желязото, което закупуваме от вас.

Какви видове желязо купуваме

Ние изкупуваме всичко видове справи желязо и стомана, в това число чугун, силно ръждиви железа, както и:

  • Никелирани железа;
  • Работна стомана;
  • Ковано желязо;
  • Кобалт и волфрам.

Защо да изберете Kolazaskrap.bg

Ние работим бързо, ефективно, без забавяне, без излишни такси или скрити облагания, на отлична цена и то в рамките на един ден.

Ако се намирате в района на София, или други големи общински градове, се вържете с нас за най-добрата услуга за изкупуване на желязо в България - Kolazaskrap.bg.

Често задавани въпроси

Какви видове железни материали могат да се изкупуват?
Има пунктове по изкупуване на различни видове желязо. Най-често и на най-добра цена се изкупуват чугун, стомана, обезвъглероден и неръждаем метал. Също така може да продадете отпадъци от производството на желязо и стомана или други предмети съдържащи голям процент желязо в състава си.
• Чугун: изкупуват се чугунни отливки, чугунни тръби, чугунни скрапове и други изделия от чугун.
• Стоманата има по-ниско съдържание на въглерод в сравнение с чугуна. Най-добра цена може да получите за стоманени прътове, профили, плочи, стоманени тръби.
• Обезвъглероден метал: тук се включват неръждаемата стомана и други метали съдържащи чисто желязо.
Какви са ползите на изкупуването на желязо?
Изкупуването на желязо може да е много добра стелка, която предлага много ползи. Вие може да получите добра сума от продажбата на значително количество желязо. Това е най-търсената полза от изкупуването на желязо.
Друго предимство е, че ще се отървете от метали, които вече не ви влизат в употреба, а само заемат място. По този начин се намаляват отпадъците, които биват изхвърляни на открито. Вместо това желязото се рециклира, за да може да бъде използвано на ново за създаването на съоръжения.
Най-голямата полза за индустрията се изразява в това, че преработката на желязо изисква по-малко енергия и ресурси в сравнение с производството на ново желязо.
Къде мога да продам желязо?
Ще се учудите на колко много места може да продадете желязо. В големите градове има повече от едно металообработващо предприятие, което изкупува желязо. Друг вариант е да намерите специализирана фирма, която се занимава с изкупуването на желязо. Ние осъществяваме тази услуга като се стараем да предложим конкурентни цени.
Преди да изкупим желязото или други метали ние правим оценка на материала със специализирано оборудвано. Така проверяваме произхода и съдържанието на метала, от което зависи и изкупната цена, която ще предложим.
Може да направите и онлайн запитване, с което да придобиете повече представа как се оценява желязото. Заповядайте и на място при нас, за да започнем процеса по изкупуване.
Как се определя качеството на желязото при изкупуване?
Преди да изкупим желязото или друг метал ние трябва да определим неговото качество, за да ви предложим най-справедливата изкупна цена, която да удовлетвори и двете страни. Ето кои са основните фактори при определяне на качеството на желязото.
• Тип и качество на материали
Определя се вида на материала и неговото качество. Тук е важно да се установи степента на чистота на материала, дали съдържа примеси и от какво са те. Чистият железен материал обикновено има по-висока стойност и се преработва по-лесно.
• Съдържание на други сплави и метали
Определя се количеството и качеството на други сплави, които се съдържат в желязото.


Оценка: 4.56 / 5 (133 мнения)