изкупуване на желязо

Ние сме се прицелили в амбициозната цел да изчистим големите градове от всички изоставени и неизползвани автомобили, на които вече им е дошло времето да бъдат бракувани. Търсим такива коли и сме готови да платим за тях най-добрата възможна цена в България.

Процесът по изкупуване на желязо

Има два начина за изкупуване на желязо – да се обадите и да поръчате организирането на транспорт от ваш адрес, или да транспортирате желязото до депото ни до ж.к Дружба, София.

Ако се намирате извън границите на София, нашите мобилни екипи могат да откликнат на вашето обаждане в рамките на 1 ден, като също така предлагаме други услуги свързани с извозването на метали и железа.

Изплащането на общата сума при изкупуване на големи или малки количества желязо или коли за скрап, се случва на ръка, след измерване и сортиране на желязото според неговия вид.

Ако разполагате с голямо количество желязо можете да ни се обадите, за да ангажираме една от нашите мобилни групи и подобаващ транспорт, за да улесним процесът по разчистване.

Как се определят цените за изкупуване на желязо

Цената за изкупуване на желязо е диктувана от няколко основни фактора, в това число глобалната цена на желязото, търсенето, както и наличните договори за предоставяне на пречистена суровина.

Тъй като имаме множество текущи договори за предоставяне на пречистена суровина на множество пътностроителни и промишлени предприятия, ние можем да ви предоставим най-добрите цени на пазара.

Цената при изкупуване на желязо е също така определена от нейното състояние – добре запазеното желязо, без белези от дълбокопроникваща оксидизация (ръжда) е с по-висока стойност.

Желязото с висока степен на оксидизация, и силно присъствие на железен оксид (ръжда), се изкупува, но на по-ниска цена от по-висококачественото желязо.

Какви услуги по изкупуване на железа предлагаме

Ние предлагаме и специализирани услуги по транспорт на индустриално оборудване, конструкции, ферми и обемисти товари от индустриални зони в цялата страна.

За обслужването на подобен вид проект, е нужно да бъдем информирани предварително, за да можем да гарантираме пълния капацитет на изпратените мобилни групи.

Цената на специализиран труд и тежкотоварен транспорт се определя в зависимост от обема на работата, като в цената на услугата се включва и цената на желязото, което закупуваме от вас.

Какви видове желязо купуваме

Ние изкупуваме всичко видове справи желязо и стомана, в това число чугун, силно ръждиви железа, както и:

  • Никелирани железа;
  • Работна стомана;
  • Ковано желязо;
  • Кобалт и волфрам.

Защо да изберете Kolazaskrap.bg

Ние работим бързо, ефективно, без забавяне, без излишни такси или скрити облагания, на отлична цена и то в рамките на един ден.

Ако се намирате в района на София, или други големи общински градове, се вържете с нас за най-добрата услуга за изкупуване на желязо в България - Kolazaskrap.bg.