Изкупуване на метали

Изкупуването на метали е стар занаят, който е особено полезен, тъй като децентрализира цялостния процес по захранване на депа за рециклиране на всякакви метали.

Като водещ купувач на метали от всякакъв вид, цветни и черни, Kolazaskrap.bg ви предоставя множество услуги, с които да улесни почистването на България от ненужен и опасен скрап.

Ние предлагаме бърза и удобна услуга за изкупуване на коли за скрап, с която ви спестяваме пътуването и транспорта на скрап до нашето централно депо, като така ускоряваме процесът по почистване на вашия имот или двор.

Къде можете да предадете своите метали

За улеснение на нашите потребители, ние изградихме множество депа за предаване на цветни метали, като много голяма част от тях са извън границите на големите градове, за да улесним събирането на скрап от най-малките заселени места.

Това ни позволява да дадем възможност на всеки да предаде своите ненужни електроуреди и метални конструкции, железа, огради, акумулатори, катализатори  и цветни метали, на отлична цена.

За София, основното ни депо се намира на ул. „капитан Любен Кондаков“ 1А, София, близо до гара Искър, с лесен достъп от основните възлови пътни връзки. Депото е с основно работно време от 8:00 до 20:00 часа, като мобилните ни екипи работят 24/7.

Какви видове метали изкупуваме

Стратегически позиционираните депа из цяла България събират всякакви видове метали, без радиокативни метали или метали обвързани с обработката на медицински отпадъци.

При нас вие можете да предаде както вашия автомобил така и стари електроуреди, в това число:

 • Чугунени съдове;
 • Стомана;
 • Инструменти;
 • Неръждаема стомана;
 • Ламарина;
 • Алуминий;
 • Платина от катализатори;
 • Акумулатори;
 • Части за автомобили.

Както и огромен набор от други предмети и вещи направени от цветни и черни метали. Металите се сортират с магнит, като се използва феродочувствителен магнит за черните метали и други методи за сортирането на метали без въглеродни примеси.

Услуги свързани с изкупуване на метали

Освен извозване на бракувани коли, ние също предлагаме специализирани мобилни екипи, които се ангажират единствено с извозването на скрап от населени места, стопански земи и землищата на големи градове.

Отдадените ни мобилни групи разполагат с леко и тежкотоварни ремаркета и камиони, с които могат да извозят тонове черни метал, като цените за изкупуване на метали са на едро.

Ние ви даваме възможността да изберете методът за извозване на скрап, като запазвате правото си да участвате в извозването на металите, или да оставите тази отговорност изцяло на нас.

За да запазите един от нашите екипи е нужно да:

 • Подадете адрес/и за извозване на метали към депото;
 • Да сте собственик или наставник на земята, от която се извозва скрапът;
 • Да заплатите такса за извозването.

Крайната тежест и стойност на извозения метал ще бъде пуснат към вас, като можете да видите стойностите директно в депото или те да ви бъдат предадени по мобилен начин.

Защо да се доверите на Kolazaskrap.bg

„СИЕН 99“ ЕООД е еталон в услугите за събиране на цветни и черни метали. Ние предлагаме бърза и дискретна услуга по извозване и изкупуване на коли за скрап, както и цял диапазон от други материали, в това число скъпоценни метали и редки метали.

Възползвайте се от удобството и сигурността и получете най-добрата цена за вашите метали още днес – работим без почивни дни.

Иван Владимиров

Иван Владимиров е автор на блога на KolaZaSkrap.bg, лидер в рециклирането. От ранна детска възраст развива интерес към автомобили, което го води до професионално развитие в автомобилното инженерство. Иван привлича широка аудитория с уникалния си поглед върху автомобилната индустрия и се утвърждава като авторитет в своята ниша. Целта му е да разяснява тънкостите в сферата и да променя начина, по който хората разбират и ценят своите коли.

Оценка: 4.56 / 5 (114 мнения)