изкупуване на стар автомобил

Понякога в живота идва момент, в който трябва да се разделите със стария автомобил. Ние добре знаем, че някои хора са много привързани към колите си. Автомобилите могат да имат сантиментално значение за някои собственици, особено ако са ги използвали дълги години.

Уви, това няма да върне живота във вашия стар автомобил, затова по-добре помислете как може да извлечете нещо хубаво от него за последен път.

Сигурно първото, което ви идва на ум е да продадете колата и с парите да си закупите ново превозно средство. Нека бъдем честни състоенето на вашия автомобил подходящо ли е той да бъде продаден?

В повечето случаи старите автомобили отдавна са преминали лимита на използване и опитът за продажба би бил безсмислен. Ние ви предлагаме друга алтернатива, която също ще ви донесе печалба – изкупуване на стар автомобил.

Какви са ползите от изкупуването на стария ви автомобил

Много хора не са запознати с дългият списък от ползи, които подобни услуги предлагат. Ние от много години се занимаваме точно с изкупуването на стари автомобили, за това няма по-компетентни от нас в представянето на предимствата на тази услуга.

  • Бързо и навременно осъществяване на услугата

Ако нямате излишно време, което да вложите в продажбата на колата най-доброто решение е да я дадете за изкупуване. Това ви спестява много занимания свързани с огледи и реклами на колата. В случая всичко, което трябва да направите е да се свържете с избрана от вас фирма за изкупуване на коли за скрап и да насрочите ден и час за изкупуването.

  • Няма нужда да влагате средства в ремонт и поддръжка

Щом решите да пуснете стария си автомобил за продажба това означава да ремонтирате някои основни системи. Никой не би си купил кола, която не е в неизправност или в лошо състояние. Замислете ли сте готови ли сте да вложите сума, за да ремонтирате автомобил, който няма да карате?

Ако изберете опцията за изкупуване на автомобил не се налага да го подготвяте по никакъв начин с ремонти и поддръжка.

  • Получавате пълната сума от сделката

Когато продавате колата си с помощта на посредник трябва да знаете, че те удържат комисионна. Нещата не стоят така в случаите, в които сте заявили изкупуване на стария автомобил. Тогава не дължите никаква такса или комисионна и цялата сума от сделката остава за вас.

  • Безплатно извозване на колата

Не само, че ще получите сума за изкупуването на вашия стар автомобил, но и някои изкупвачи предлагат опцията за безплатно извозване на колата. Единственото, което трябва да направите е да посочите удобен за вас ден и час, в който да очаквате взимането на старата кола.

Иван Владимиров

Иван Владимиров е автор на блога на KolaZaSkrap.bg, лидер в сферата на рециклирането. Иван развива интерес към автомобили още от ранна детска възраст, което го води до професионално развитие в областта на автомобилното инженерство.

Чрез уникалния си поглед върху автомобилната индустрия, Иван привлича вниманието на широка аудитория и става авторитет в своята ниша. Целта на Иван е да продължи да разяснява тънкостите в сферата и да променя начина, по който хората разбират и ценят своите коли.

Оценка: 4.56 / 5 (90 мнения)