Кола след пътен инцидент

Kоли след авария – какво може да направим

Автомобилът е незаменимо нещо от нашия живот. Малко или много днес приемаме колите си за даденост, а само преди по-малко от 150 години хората дори не са могли да си представят какво е да се движат с подобна машина.

Колите обаче са изключително крехки превозни средства и много често претърпяват аварии, които могат да ни лишат от тях. В това число можем да включим катастрофите, които деформират колата толкова силно, че тя вече не може да влезе в употреба или механичните повреди по двигателя, които изкарват любимият ни автомобил извън релси много по-рано от очакваното.

Авариите са непланирани събития, които имат пагубно влияние над колата. В много от случаите след настъпила авария автомобилите стават неизползваеми. Вместо да страдате по стария си автомобил и жално да му хвърляте погледи всеки път щом минете покрай мястото, на което сте го спрели преди цяла вечност поради неизправност, е време да обмислите алтернативно решение.

Защо изкупуването на коли след авария е добра идея

Има много по-добро решение от това да държите нещо, което никога няма да използвате отново само заради сантименталност. Може да предадете старата си кола за изкупване за скрап и да се отървете от бремето да влагата средства и време, за да я върнете към живота.

Фирми като нашата, които предлагат подобна услуга са специализирани в изкупуването на коли за скрап и извозването на автомобила до депо след направена оценка на стойността му. Да, точно така. Освен, че ще се отървете от ненужната кола вие ще получите и възнаграждение за това.

Какво включва процесът по предаване на кола за скрап

Ние пристигаме на посочен от вас адрес, където ще извършим оглед и оценка на вашият автомобил. Процесът включва преглед и оценка на степента на повреда на колата и дали някои части могат да се използват повторно. Ние също се интересуваме за състоянието на автомобила и документация относно регистрацията и заплатени такси.

След като оценката от експертите приключи следва предложение на цена зa покупка. Ние правим това предложение след като сме взели в предвид състоянието на автомобила и повредите, които аварията е нанесла.

Ако направеното от нас предложение ви удовлетворява, ние можем да организираме изкупуването на автомобила веднага. За целта ще трябва да подготвите и да предадете цялата документация обвързана с автомобила.

Като част от нашите услуги предлагаме и дерегистрация на автомобила и отписването му от регистъра на общината.

Изкупуването на автомобил за скрап след авария е най-доброто решение, което може да направите относно въпроса къде да държите кола, която вече не става за използване.

Рейтинг
Иван Владимиров

Иван Владимиров е автор на блога на KolaZaSkrap.bg, лидер в сферата на рециклирането. Иван развива интерес към автомобили още от ранна детска възраст, което го води до професионално развитие в областта на автомобилното инженерство.

Чрез уникалния си поглед върху автомобилната индустрия, Иван привлича вниманието на широка аудитория и става авторитет в своята ниша. Целта на Иван е да продължи да разяснява тънкостите в сферата и да променя начина, по който хората разбират и ценят своите коли.